Bărbat mort de beat pe Autostrada A1!

de | 18.01.2023 17:43 | Eveniment, Județean, Știri

Polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 București-Râmnicu Vâlcea au desfășurat o acțiune, pe Autostrada A1, cu scopul creșterii gradului de siguranță rutieră.

Astfel, acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, pe cei sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și verificarea legalității transporturilor.

În cauză, au fost depistați trei șoferi care au condus sub influența alcoolului, fiind intocmit un dosar penal și reținute permisele de conducere.

Printre ei se numără un bărbat de 31 de ani, din Săceni, județul Teleorman, care conducea o mașină pe A1, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Astfel, acesta s-a ales cu un dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Observator

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București | Râmnicu Vâlcea | Teleorman | Vâlcea

Ultimele articole