De Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112. Primăria Pitești va fi iluminată în culoarea roșie!

de | 09.02.2023 13:25 | Administrație, După locație, După subiect, Pitești, Știri

Primăria Pitești marchează data de 11 februarie, dată când se sărbătorește Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, iluminând clădirea instituției în culoarea roșie!

Anul acesta se împlinesc 19 ani de la înființarea, în România, a Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență, administrat de Serviciul de Telecomunicații Speciale. ”Pentru a semnaliza importanța misiunii Serviciului de urgență 112 și apelării responsabile a numărului unic 112, în seara zilei de 11 februarie, clădirea Primăriei Municipiului Pitești va fi iluminată în culoarea roșie!”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a instituției.

În anul 2022, operatorii STS au răspuns la peste 10,2 milioane de apeluri la numărul de urgență 112, dintre care 57,82% au fost urgențe reale, iar 42,18% au reprezentat apeluri non-urgente! ”Sperăm ca 2023 să aducă mai multă responsabilitate socială! Operatorii STS și dispecerii agențiilor specializate de intervenție – Ambulanță, Poliție, ISU-SMURD, Jandarmerie sau Salvamont – sunt mereu la datorie, salvând vieți!”, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ștefănești – Anunț privind colectarea deșeurilor reciclabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole