S-a izbit cu mașina de un copac! Două femei au murit, iar 3 bărbați au fost răniți

de | 28.02.2023 09:28 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

S-a izbit cu mașina de un copac! Două femei au murit, iar 3 bărbați au fost răniți

Un accident rutier grav a avut loc, luni după amiază, în Dolj, acolo unde două femei au murit, iar trei bărbați au fost răniți.

Cele cinci persoane se aflau în aceeași mașină și potrivit primelor cercetări, se pare că un bărbat de 47 de ani, care conducea autoturismul pe DJ 606 C, din direcția Sopot către Cernătel, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac.

Din nefericire, în urma impactului puternic, doup femei de 47 și 54 de ani, din comuna Cernătești, pasagere în mașină au murit. Șoferul și alți doi bărbați, de 20 și 59 de ani, tot pasageri, au fost răniți. Aceștia au ajuns la spital pentru îngrjiri medicale.

Oamenii legii au precizat că șoferul nu a putut fi testat pentru consumul de alcool din cauza stării de sănătate.

A fost întocmit dosar penak pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Foto News.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Revoltător! Un bărbat căzut în mijlocul străzii a fost ocolit de șoferi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole