A jucat 30 de ani aceleași numere și în final a dat lovitura! A câștigat 4 milioane de euro la Joker

de | 02.03.2023 18:44 | Știri

Un român de circa 50 de ani din județul Galați a dat lovitura la Joker. A câștigat pe 26 februarie premiul cel mare oferit de lOteria Română de aproximativ 4 milioane de euro. ”Sunt mândru că am câștigat. Jucați! Dacă nu jucați, nu puteți câștiga!”, este mesajul pe care câștigătorul la extragerea Joker din data de 26 februarie îl transmite tuturor jucătorilor la loto, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Loteriei Române.

”În cursul zilei de astăzi, 2 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din data de 26 februarie. Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Galați, are în jur de 50 de ani și ne-a declarat că joacă constant la loto de peste 30 de ani, Loto 6/49 și Joker-ul fiind jocurile preferate. Numerele care i-au purtat noroc sunt numerele favorite, pe care le joacă de fiecare dată, iar o parte din ele au semnificație personală. Jucătorul a aflat că este marele câștigător chiar în seara zilei de 26 februarie când a urmărit, în direct, tragerile loto. Chiar dacă până acum a câștigat numai premii mici, atât la Loto 6/49, cât și la Joker,   ne-a mărturisit că simțea că va câștiga un premiu mare. Acesta este primul câștig obținut la Joker, la categoria I, în acest an. Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea”, se arată în comunicatul Loteriei Române.

Sursă foto: site Loteria Româna.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Carnetul de conducere s-ar putea obține de la 17 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați | Loto 6/49