Incident șocant într-un spital! Un bebeluș a fost ucis de un câine maidanez

de | 03.03.2023 11:10 | După subiect, Eveniment, Știri

Incident șocant! Bebeluș ucis de un câine, chiar într-un spital

Un incident șocant face înconjurul lumii după ce un bebeluș de o lună a fost ucis de un câine, chiar într-un spital.

Tragedia a avut loc într-un spital din India, în districtul Sirohi din statul Rajasthan, acolo unde micuțul dormea alături de mama lui. Potrivit publicației Times of India, citată de Digi fm, se pare că bebelușul a fost înhățat de un câine fără stăpân, care a reușit să intre în secția TBC a spitalului, fără să fie văzut.

Femeia se afla cu copilul în spital, acolo unde soțul ei era internat după ce a fost diagnosticat cu tuberculoză. La un moment dat, mama bebelușului ar fi ațipit, iar câinele a intrat în spital, luând copilul, potrivit unui ofițer al poliției Kotwali din orașul Chittorgarh.

De asemenea, niciun angajat al spitalului nu se afla în secție.

Însoțitorul pacientului dormea ​​și paznicul spitalului se ocupa de cealaltă secție. Nu am văzut filmările incidentului. Voi putea comenta doar după investigație”, a declarat Virendra, medic la spitalul Sirohi, potrivit ndtv.com.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Foto descriptiv Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Crimă în Pitești: Fiul de 16 ani al bărbatului găsit mort – principalul suspect

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole