Un tânăr a fost ridicat de mascații din mașina unui șofer pe care a vrut să îl agreseze!

de | 08.03.2023 15:43 | Eveniment, Național, Știri

Un tânăr agresiv a fost liniștit imediat de mai mulți luptători din Serviciul de Acțiuni Speciale care au coborât dintr-o mașină din trafic. Întreg scenariul a fost surprins de o cameră de bord pe Bulevardul Tomis din Constanța, marți seara.

Mai mult de atât, imaginile au devenit virale, conform libertatea.ro.

Pe imagini se vede cum tânărul traversează printr-un loc nepermis și, deși mergea foarte încet, devine agresiv cu șoferul unei mașini care circula cu luminile de avarie pornite.

Din păcate pentru el însă, din microbuz au coborât mai mulţi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care l-au împins pe șosea.

La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției. Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție.
În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, scrie într-un comunicat al IPJ Constanţa, conform sursei citate.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto europafm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copil de 16 ani din Pitești – dat în judecată după ce a agresat o minoră!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole