A rămas fără nevastă și bicicletă! Hoțul este chiar tatăl său

de | 14.03.2023 08:10 | După subiect, Eveniment, Știri

A rămas fără nevastă și bicicletă! Hoțul este chiar tatăl său

Un caz neobișnuit, care face înconjurul lumii, a avut loc în districtul Bundi din Rajasthan. Un bărbat a depus plângere la poliție, spunând că tatăl său a fugit cu soția și bicicleta sa.

Incidentul a avut loc în satul Silor, din districtul Bundi, iar omul care a făcut plângerea bizară, Pawan Vairagi, îl acuză pe tatăl său, Ramesh Vairagi. Acesta susține că soția sa a fost ademenită de tatăl lui, convingând-o să fugă cu el, dar înainte i-a furat și bicicleta.

Bărbatul, însă, spune că poliția nu îl ia în serios, deși cazul este cât se poate de real. Mai mult, omul trebuie să își crească singur fetița, în vârstă de 6 luni, după ce soția a fugit cu tatăl său.

Cu toate acesta, bărbatul îi ia apărarea femeii, pe care o consideră nevinovată și spune că a fost păcălită de tatăl său, care ar fi comis ilegalități și în trecut.

Conform Msn.com, citat de Știrile Pro tv, ancheta este în desfășurare, iar polițiștii spun că este realizată cu „maixmă seriozitate”.

Foto descriptiv Ziare.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputații au dezbătut legalizarea canabisului în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole