Doi români și copiii lor – identificaţi printre cei 8 oameni înecaţi care treceau ilegal graniţa în SUA

de | 02.04.2023 11:20 | Eveniment, Național, Știri

Doi români au fost identificaţi printre cei opt oameni care s-au înecat în timp ce încercau să treacă în mod ilegal graniţa din Canada în SUA.

Astfel, este vorba despre un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 28 de ani. Ei și-au pierdut pierdut viața încercând să treacă granița, conform Antena 3 CNN.

Cei doi aveau doi copii, de asemenea, au murit și ei necaţi în râul St. Lawrence. Asupra bărbatului au fost găsite paşapoartele canadiene ale copiilor.

Autorităţile canadiene continuă să facă cercetări pentru identificarea celorlalate patru victime, care ar fi de origine indiană.

Unul dintre bărbaţii adulți, identificați ca fiind în vârstă de 28 de ani, Florin Lordache, avea în posesie două pașapoarte canadiene, unul pentru copilul de doi ani recuperat și unul pentru un bebeluș de un an care a fost recuperat și el.

Una dintre femeile adulte a fost identificată ca fiind Cristina (Monalisa) Zenaida Iordache, în vârstă de 28 de ani”, scrie într-o postare pe pagina de Facebook Mohawk Council of Akwesasne.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O maşină condusă de un tânăr de 20 de ani s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod şi gardul a două case!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Canada

Ultimele articole