Ziua Jandarmeriei Române. Cristian Gentea: ”Vă felicit pentru exemplul de moralitate, respect civic și responsabilitate”

de | 03.04.2023 13:07 | Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

De Ziua Jandarmeriei Române, structură înființată acum 173 de ani ca forță pentru supravegherea siguranței publice, Primăria Municipiului Pitești felicită întregul său efectiv pentru activitatea de zi cu zi în menținerea și restabilirea ordinii și liniștii publice, paza valorilor, a bunurilor și a materialelor periculoase și pentru apărarea obiectivelor de o importanță deosebită. Un mesaj de recunoaștere a transmis și primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Municipalitatea piteșteană a precizat că are o colaborare strânsă cu Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Basarab I’’ Argeș pentru a face din Pitești un oraș sigur. Administrația locală a scris, pe pagina de Facebook a instituției, că prin exemplul de moralitate, respect civic și responsabilitate, jandarmii din Argeș reprezintă un model demn de urmat pentru întreaga comunitate.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Basarab I” Argeș a fost, încă de la înființare, unul dintre partenerii constanți ai administrației locale, o instituție care garantează cetățenilor siguranța și respectarea legalității în spațiul public.

Mă alătur celor care, cu ocazia celebrării a 173 de ani de existență a acestei structuri vitale pentru siguranța națională, transmit mesaje de laudă tuturor celor care purtați cu onoare și demnitate uniforma militară.

Vă felicit pentru exemplul de moralitate, respect civic și responsabilitate, vă mulțumesc și vă sunt recunoscător, în numele cetățenilor, pentru că vă îndepliniți datoria cu cinste!

La mulți ani, Jandarmeria Română!

La mulți ani, Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Basarab I” Argeș!”, a scris primarul Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI! Se oprește curentul la Albeștii de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole