Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost prins în flagrant cu substanțe dopante! Voia să le vândă deținuților!

de | 03.04.2023 15:10 | Eveniment, Județean, Știri

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost prins în flagrant, la intrarea în tură, cu sute de comprimate cu substanțe dopante pe care voia să le vândă deținuților, conform Antena 3 CNN.

Conform unui comunicat transmis de IGPR, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu au organizat sâmbătă, 1 aprilie, o acțiune pe linia combaterii traficului ilicit de substanțe dopante în Penitenciarul Giurgiu.

Astfel, polițiștii l-au prins pe un bărbat de 42 de ani, din București, ce este angajat în cadrul penitenciarului. Acesta era la intrarea în serviciu când avea în bagajul personal 396 de comprimate de dianabol, ce conțin metandienonă, substanță dopantă cu grad mare de risc.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a constatat că acesta ar fi luat, în cursul zilei de vineri, de la o benzinărie din municipiul Giurgiu, comprimatele respective, iar sâmbătă le-a introdus la sediul penitenciarului în scopul livrării unor persoane deținuți.

Pe baza probatoriului administrat, duminică, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Albota: Accident rutier cu două camioane și o mașină – 3 victime au nevoie urgentă de ajutor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | București | Giurgiu

Ultimele articole