Astăzi a avut loc misiunea de salvare a Lolei, o cățelușă pierdută de o săptămână, găsită într-o fântână!

de | 03.04.2023 15:49 | Eveniment, Importante, Județean, Știri

ISU Argeș a fost pe poziții astăzi, luni, 3 aprilie, în misiunea de salvare a Lolei, o cățelușă pierdută de o săptămână, găsită căzută în fântână chiar de către stăpânii ei.

În disperarea lor, stăpânii au apelat la ultima lor salvare, ISU Argeș.

caine - Astăzi a avut loc misiunea de salvare a Lolei, o cățelușă pierdută de o săptămână, găsită într-o fântână!

„Lola fetița, vino acasă.” Aceste cuvinte s-au auzit, timp de o săptămână, în curtea unei familii din localitatea argeșeană Pietroșani, care-și căutau cu disperare cățelușa.

Gândul că nu o vor regăsi aducea o tristețe copleșitoare în gospodărie, iar acest lucru i-a determinat pe proprietari să o caute, în fiecare zi, într-un alt loc în care obișnuia să stea.

În după amiaza zilei de ieri, speranța că o vor îmbrățișa din nou pe Lola a renăscut, când au găsit-o în fântâna din grădină. Auzind un glas slăbit al micuței, i-a făcut pe stăpâni să apeleze, de îndată, la salvatori.

– 112, ce urgență aveți?

– Cățelușa mea a căzut într-o fântână, de o săptămână este dispărută de acasă și nu știu de cât timp este acolo. Vă rog să mă ajutați.

– Domnule, un echipaj de pompieri vine către dumneavoastră.

Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că patrupedul se afla la o adâncime de peste 10 metri și au acționat de îndată, amplasând trepiedul pentru a putea coborî în fântână.

Bietul animăluț, odată scos la suprafață de către pompierii argeșeni, a sărit imediat în brațele stăpânului, care cu ochii în lacrimi că fetița lui trăiește, le-a mulțumit salvatorilor pentru gestul nobil făcut.

Felicitări colegilor! Ați mai salvat încă o viață!”, informează ISU Argeș.

Felicitări!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole