Producătorul de ouă Toneli a primit finanţare de 40 milioane lei

de | 14.04.2023 07:30 | Știri

Compania Toneli Holding, parte din Grupul Toneli, cel mai mare producător de ouă din România, a primit recent din partea CEC Bank o finanţare de circa 40 milioane de lei, cu o garanţie acordată de Exim Bank, în cadrul schemei de ajutor de stat în contextul crizei economice generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.

„Toneli Holding, construieşte an de an în jurul viziunii de a fi nu doar un lider de piaţă, ci şi un etalon în ceea ce priveşte producţia şi distribuţia de ouă şi alte produse adiacente. Pentru materializarea planurilor strategice, suntem conştienţi că avem nevoie de suportul tuturor stakeholderilor şi aici instituţiile financiare au un rol relevant. Suntem onoraţi să avem alături de noi în această călătorie ambiţioasă, bănci cu rezonanţă pentru economia românească, precum CEC Bank şi Exim Bank, parteneriate ce ne generează în egală măsură încredere şi responsabilitate”, a declarat Toni Khoury, director general Grupul de firme Toneli.

Pe de altă parte, la sfârşitul săptămânii trecute, Toneli Holding a primit şi o veste proastă, ratând granturile acordate în cadrul schemei de sprijin pentru investiții minime de 3 milioane de euro în industria prelucrătoare românească.

Fraţii Toni şi Hadi Khoury manageriază cele mai mari afaceri cu ouă

Fraţii Toni şi Hadi Khoury manageriază doi dintre cei mai puternici producători de ouă: Toneli şi Haditon. Toneli își desfășoară activitățile în 24 ferme în județele Giurgiu, Teleorman, Ialomița, Dâmbovița şi Argeș, în judeţul nostru având ferme la Davideşti, Oarja şi Lunca Corbului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Micii de Deduleşti – o afacere de 12 milioane lei pe an

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hadi Khoury | Haditon | Toneli | Toni Khoury

Ultimele articole