Un preot a fost jefuit în timp ce oficia slujba de Înviere!

de | 17.04.2023 10:04 | Eveniment, Național, Știri

Un preot din Cluj a fost jefuit chiar în noaptea de Înviere, în timp ce oficia slujba. După ce a descoperit că fusese furat, părintele a sunat la 112.

Este vorba despre un preot de 57 de ani din comuna Săndulești, județul Cluj, cărui i-au fost furate bijuterii în valoare de 4000 de lei, conform Digi24.

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 1.35, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, despre faptul că, în cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa situată în comuna Săndulești, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, a informat Inspectoratul Poliției Județene Cluj.

Hoțul nu a fost identificat până în prezent, însă cercetările continuă în acest caz.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Stirile ProTV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un criminal a fost eliberat din greșeală din închisoare, dar s-a întors singur după două zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj

Ultimele articole