Echipamente stomatologie de ultimă generație, pentru elevii și preșcolarii din Mioveni! 

de | 17.04.2023 11:10 | Administrație, Județean, Mioveni, Știri

  • Zâmbete și dinți frumoși cu sprijin financiar din partea SN Nuclearelectrica SA pentru copiii din Mioveni

Peste 5.000 de elevi și preșcolari înscriși în unitățile de învățămât din orașul Mioveni beneficiază de servicii stomatologie gratuite, oferite prin intermediul Cabinetului de specialitate al Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” ,,cu ajutorul și profesionalismul doctorului stomatolog Rizea Cristina Elena și a asistentei de stomatologie Anton Sofia”, anunță reprezentanții Primăriei Mioveni.

Cabinetul stomatologic a fost dotat la finalul anului 2022 cu echipamente medicale noi, de ultimă generație, achiziționate de Consiliul Local cu sprijinul S.N. Nuclearelectrica S.A., care a oferit o sponsorizare în cadrul proiectului „Nucleu de Bine”, implementat în perioada octombrie 2022 – martie 2023.

Mioveni stomatologie

Municipalitatea anunță de asemenea faptul că acesta este doar unul dintre cele 60 de proiecte care au fost sponsorizate în beneficiul comunităților de către Nuclearelectrica în cursul anului 2022 prin intermediul platformei „Nucleu de Bine”, cu un buget angajat total de 10,58 milioane lei.

De precizat că serviciile stomatologice oferite copiilor și adolescenților din Mioveni sunt diverse. Aceștia beneficiază de: periaj, detratraj, fluorizare, tratamentul cariilor dentare, sau tehnici de igienă orală, costurile de funcționale ale cabinetului și ale materialelor sanitare fiind suportate de Consiliul Local Mioveni.

 

Foto Facebook Primăria Orașului Mioveni

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Mioveni | Mioveni | Nuclearelectrica

Ultimele articole