Informații noi! Ce s-a întâmplat cu minorul de 16 ani din Pitești, dat dispărut

de | 17.04.2023 13:51 | După locație, După subiect, Județean, Pitești, Știri

INFORMAȚII NOI, ora 18:00

Din fericire, minorul în vârstă de 16 ani, din Pitești, a revenit acasă.

Băiatul este nevătămat, iar pe perioada plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni, potrivit polițiștilor argeșeni.

Amintim că el a fost dat dispărut de familie, după ce duminică seara, în prima zi de Paște, a plecat de acasă și nu a mai revenit. În toată această perioadă, apropiații nu l-au putut contacta, prin urmare s-au văzut nevoiți să anunțe autoritățile.

Știre inițială

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări, după ce a fost sesizată dispariția minorului Nicolae Marius Garcya, în vârstă de 16 ani.

Tânărul a plecat voluntar de la domiciliul său, din municipiul Pitești, în seara zilei de 16 aprilie, în jurul orei 20:00 și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, 60 de kg, ochi negri, păr negru;

minor disparut - Informații noi! Ce s-a întâmplat cu minorul de 16 ani din Pitești, dat dispărut

Vestimentația la momentul plecării: trening negru, adidași alb cu negru.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Citiți, de asemenea pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu 2 victime în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești