Un tânăr de 22 de ani a furat un taxi după ce a refuzat să îi plătească cursa taximetristului! Era beat și fără permis! 

de | 18.04.2023 13:04 | Eveniment, Național, Știri

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Ormeniș, judeţul Braşov, a fost reţinut după ce a furat cheile unui taxi şi apoi a condus maşina, beat și fără permis.

Evenimentul s-a petrecut în seara de Paște, după ce tânărul a comandat un taxi pentru a ajunge din Ormeniș în Braşov.

Bărbatul i-a spus taximetristului că nu are bani pentru la el pentru a achita cursa și că îi va lăsa telefonul mobil. De asemenea, acesta a spus și că în gara din Brașov îl va aștepta o rudă care îi va achita cursa.

Ajunși la destinație, taximetristul a constatat că nu ajunge nimeni pentru a-i achita cursa, așa că a refuzat să îi dea telefonul înapoi.

Bărbatul i-a furat cheile din contact, iar după un timp, acesta a revenit în zona unde se afla parcat autovehiculul taxi, s-a urcat la volanul acestuia şi l-a condus, însă a fost surprins de un echipaj de poliţie.

În cadrul controlului pe care poliţiştii l-au efectuat, s-a stabilit că cel oprit în trafic nu deţine permis de conducere şi că prezintă indicii a se afla sub influenţa alcoolului, fapt confirmat de testul efectuat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează poliţiştii.

Tânărul a fost reţinut de către polițiști, fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie dispărută de 50 de zile – a fost găsită fără viață de investigatori angajaţi de fiul ei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Digi