ARGEȘ. Pensionar arestat pentru 30 de zile după ce a încercat să violeze o femeie de 73 de ani!

de | 21.04.2023 15:36 | Eveniment, Județean, Știri

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Astfel, din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a constat că un bărbat în vârstă de 69 de anik din Cocu, ar fi încercat, în cursul zilei de 31 marie, în jurul orei 10:00, să violeze o femeie de 73 de ani.

Acesta ar fi adus-o cu forța la el acasă, acolo unde a avut loc evenimentul.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, la data de 01 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, precizează IPJ Argeș.

 

Sursa Foto ziarulincomod.ro

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

12000 lei amendă – cuplul care făcut sex în sala de jocuri din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cocu | Pitești | Poiana Lacului