Șofer de 21 de ani din Bascov – reținut după ce s-a urcat la volan cu dreptul de a conduce suspendat!

de | 21.04.2023 15:57 | Știri

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere cu dreptul de a conduce suspendat, și au reținut, în cursul zilei de 20 aprilie, un tânăr de 21 de ani, din Bascov.

Din cercetări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că tânărul ar fi fost depistat, în noaptea de 15 spre 16 aprilie, de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat.

Mai mult de atât, șoferul era cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul rutier.

După administrarea probatoriului, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ. Pensionar arestat pentru 30 de zile după ce a încercat să violeze o femeie de 73 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: