Vin banii în Argeș. Facturi decontate pentru proiecte finanțate

de | 21.04.2023 15:58 | Știri, Economic, Național

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 26.822.861,65 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 21 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Pe listă celor 21 de obiective se regăsește și unul din Argeș.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale atât pentru modernizarea străzilor, a drumurilor de interes local și a unor podețe de acces, cât și pentru realizarea sau extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile, a sistemelor de canalizare și a stațiilor de epurare a apelor uzate, a precizat ministrul Cseke Attila, se arată în informarea publicată de MDLPA. După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile. Situația plăților efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA aici. Astfel, potrivit informării publicate, s-a decontat o factură pentru proiectul ”Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comuna Albeștii de Argeș județul Argeș”.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, anchetaonline.ro:

Producția de grâu. Sprijin de urgență pentru producătorii agricoli din sectorul cereale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării