Descoperire tragică! Un băiat de 14 ani, dispărut de acasă, a fost găsit mort într-un lac!

de | 24.04.2023 21:54 | Eveniment, Național, Știri

O descoperire absolut tragică a avut loc astăzi, luni, 24 aprilie.

Un băiat de 14 ani din satul Merii, dat dispărut de familie, a fost găsit decedat. într-un lac din zona unei balastiere, informează IPJ Dâmboviţa.

La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni”, informează IPJ Dâmboviţa, potrivit Antena 3 CNN.


În urma sesizării
făcute de către familia minorului, mai multe echipe de căutare sau mobilizat. Echipele au fost formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari.

Băiatul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere.

Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, mai informează IPJ Dâmboviţa, scrie Agerpres, conform susursei citate.

 

Foto Tulcea Noastra

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Furt masiv de lemne în Argeș! Peste 40 de transporturi neautorizate făcute de doi bărbați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tulcea