A murit celebrul actor Treat Williams, la 71 de ani!

de | 13.06.2023 10:05 | Eveniment, Național, Știri

Celebrul actor american, Treat Williams, cunoscut pentru rolurile din serialul ”Everwood” şi din lungmetrajul ”Hair”, a decedat, ieri, 12 iunie, în urma unui accident de motocicletă.

El s-a stins din viață după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de o mașină, în Dorset, Vermont, SUA, potrivit agerpres.ro

Bărbatul avea 71 de ani, iar moartea sa a fost confirmată pentru revista People de către agentul acestuia, Barry McPherson.

A fost ucis în această după-amiază. Făcea un viraj la stânga sau la dreapta când a fost lovit de o maşină(…).Sunt pur şi simplu devastat. Era un om atât de bun. Era atât de talentat.”, a declarat  Barry McPherson, cel care l-a reprezentat pe actor timp de 15 ani.

Cu durere în suflet, familia actorului îi îndeamnă pe fanii  acestuia să continue să îl păstreze  viu în inimile lor.

După cum vă puteţi imagina, suntem şocaţi şi foarte îndureraţi în acest moment. Pentru toţi fanili săi, trebuie să ştiţi că Treat v-a apreciat pe toţi şi vă rugăm să continuaţi să-l păstraţi în inimi şi rugăciuni”, relatează antena3.ro

Cu o carieră de peste patru decenii, actorul a avut peste 120 de roluri în producţii de film şi televiziune.

Treat Williams a jucat în mai multe filme, printre care „The Eagle Has Landed”, „Prince of the City”, „Once Upon a Time in America”, „The Late Shift”, „127 Hours” şi „Run Hide Fight”.

Dar succesul l-a cunoscut  la vârsta de 28 de ani odată cu adaptarea cinematografică ”Hair” (1979), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur în categoria ”cea mai bună tânără speranţă”, după care au urmat pelicule precum ”Prince of the City”, ”Smooth Talk” – alături de Laura Dern – şi ”Things to Do in Denver When You’re Dead”.

sursă foto variety.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Silvio Berlusconi a încetat din viață!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Treat Williams