(VIDEO) Argeș – Bătaie la ștrand

de | 25.06.2023 13:50 | Eveniment, Județean, Știri

Bătaie la un ștrand din Pitești. Motivul, unul pueril: o minge cu care mai mulți tineri se jucau în apă a fost aruncată în zona de șezlonguri și a lovit involuntar un copil de un an.

Tatăl acestuia i-a dat o palmă celui care s-a dus să recupereze mingea și de aici un întreg scandal.

Conflictul a izbucnit în momentul în care o minge udă a sărit pe un șezlong și l-a atins pe un copil de un an.

Sezlong - (VIDEO) Argeș - Bătaie la ștrand

Tatăl acestuia a reacționat cu o palmă dată celui care a recuperat mingea, un adolescent de 15 ani. Nici acesta nu s-a lăsat și i-a dat părintelui de 22 de ani un pumn, iar apoi a fugit.

Bărbatul l-a urmărit, a dat cu pumnul într-un geam și s-a tăiat la mână. A fost momentul în care un alt bărbat de 29 de ani a încercat să-i despartă și s-a ales și el cu un pumn.

Tatăl, care s-a rănit la mână în geamul tăiat, a fost dus cu ambulanța la spital, acolo unde a rămas internat pentru că a pierdut mult sânge.

Până la acest moment, persoanele vătămate nu au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la care punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de introducerea, în termenul legal, a sesizării. Polițiștii au administrat probatoriu în dosarul penal și au audiat peste 10 persoane.”, transmite IPJ Argeș

Deși în interiorul ștrandului se află camere de supraveghere, pe înregistrări nu se vede momentul scandalului, de aceea ancheta se va face pe baza depozițiilor celor implicați, dar și a martorilor, 10 la număr.

Adolescentul care a dat cu pumnul se află la audieri, iar polițiștii întocmesc un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri sau alte violente.

În acest caz, cercetările vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

sursă foto captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Angajații din Sănătate continuă seria protestelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești