Campionatului European de Handbal de Tineret. Semifinala România vs. Ungaria se joacă vineri, 14 iulie!

de | 13.07.2023 13:01 | Județean, Lifestyle, Național, Pitești, Știri

  • Vești bune din sport!
Echipa României a reușit, ieri, 12 iulie, calificarea în semifinalele Campionatului European de Handbal de Tineret, pentru prima oară în ultimii 16 ani.
România a obținut, la Pitești Arena, o victorie impresionantă în fața Elveției, care i-a asigurat astfel locul 2 în grupa principală,
handbal România

Foto: Primăria Municipiului Pitești.

Vineri, 14 iulie, de la ora 19:45, la Pitești Arena va avea loc semifinala România vs. Ungaria, meci la care sunt așteptați toți suporterii din județ.
Biletele pentru pot fi achiziționate online pe platforma parteneră, Bilet.ro, la următorul link: https://www.bilet.ro/promoter/frh  sau de la casieria Pitești Arena, în ziua competiției sportive, începând cu ora 10:30.
Felicităm jucătoarele naționalei pentru această performanță și suntem alături de ele în călătoria către succes! Efortul lor neobosit și determinarea de a atinge excelența au fost remarcabile pe parcursul competiției. Fiecare meci a fost o demonstrație de talent, strategie și echipă unită, iar rezultatele se văd acum
Haideți, vineri, 14 iulie, să umplem Arena cu entuziasm și să susținem echipa națională de handbal, la Pitești!”, au transmis reprezentanții Primăriei Pitești. 
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Pitești Arena | Primăria Municipiului Pitești | Ungaria

Ultimele articole