A apărut înghețata cu gust de hot-dog

de | 28.08.2022 09:25 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Pentru cei care adoră senzațiile tari în materie de gustări, un producător de înghețată din America a inventat un sortiment inedit, și anume înghețata cu aromă de hotdog.

Cold-dog este o gustare care nu se servește în chiflă, ci pe băț. Mai mult, pentru ca senzația să fie autentică, producătorul a folosit și muștar înghețat, potrivit Știrile Pro tv.

Înghețata a fost testată de către consumatori în News York, iar unii dintre ei au mărturisit că gustul „nu este chiar oribil”.

Acest produs face parte dintr-o campanie intitulată „Stupid ori genial” a firmei producătoare. Pe lângă cold-dog, producătorii au mai propus și un desert numit „tortul din crenvurști”.

Foto Stirile Protv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: