A dat lovitura la pariuri! Cu doar 5 lei, un bătrân de 70 de ani din Mioveni a câștigat un miliard

de | 01.03.2024 08:34 | Eveniment, Județean

Un alt argeșean a dat lovitura la pariuri. De această dată este vorba despre un bărbat de 70 de ani, din Mioveni, care a câștigat un miliard. Cu doar cinci lei scoși din buzunare, acesta a câștigat o adevărată avere.

Potrivit stiripesurse.ro, bătrânul, un pensionar înfocat al sportului, a intrat într-o agenție de pariuri sportive din Mioveni, în zona Robea, unde a pariat suma de cinci lei pe două meciuri din Superligă și unul din fotbalul internațional.

După nenumărate rânduri în care bătrânul a încercat să dea lovitura la pariuri sportive, pensionarul a reușit acum să de-a lovitura vieții sale, obținând un câștig extraordinar, de un miliard de lei.

În ultima vreme, fenomenul pariurilor sportive a luat amploare în România, tot mai mulți oameni alegând să „investească” sume consistente de bani în această direcție, indiferent de vârsta pe care o au.

Reamintim faptul că, pensionarul din Mioveni nu este singurul argeșean care a dat lovitura anul acesta. În luna ianuarie, un piteștean a câștigat fabuloasa sumă de 15 miliarde de lei.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

Foto descriptiv betmag.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr a fost prins cu 10 kilograme de canabis în mașină, în Botoșani!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni

Ultimele articole