Un piteștean a dat lovitura la pariuri

de | 28.01.2024 09:21 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Piteștiul s-a transformat de ceva ani într-un adevărat Las Vegas, fiind plin de păcănele și case de pariuri sportive. Așa stând lucrurile, meritau și piteștenii să se aleagă și cu ceva pozitiv de pe urma acestui fapt care vine la pachet cu dependențe și multe drame.

Un bărbat a dat lovitura săptămâna trecută, câștigând fabuloasa sumă de 15 miliarde de lei cu un bilet pe care a jucat 30 de meciuri.

Bărbatul a jucat biletul cu 2 lei, multiplicându-l de 20 de ori. Ultimul meci pe bilet a fost o dispută din Cupa Africii, Maroc-Tanzania, magrebienii învingând cu 3-0.

Pun pariu că nu ar fi câștigat dacă nu l-ar fi urmărit pe domnul președinte Klaus Iohannis punând România pe harta Africii.

 

Foto: sport.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Traian Băsescu, internat la Spitalul Militar din Bucureşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole