anchetaonline.ro

A fost lansată o nouă platformă pentru accesarea Fondurilor Europene

de | 23.05.2023 11:02 | Știri, Județean, Național, Politic

Senatorul Dănuț Bica anunță printr-un mesaj din mediul online faptul că a fost lansată platforma unde vor fi depuse toate proiectele pentru accesarea celor 46 miliarde euro din Politica de Coeziune 2021-2027.
Site-ul a fost creat conform cerințelor de transparență ale Comisiei Europene și poate fi accesat la adresa mysmis2021.gov.ro
De precizat că aplicația MySMIS2021 acoperă toate etapele din ciclul de viață al unui proiect european: definirea apelului, elaborarea și depunerea cererii de finanțare, evaluarea, contractarea, achizițiile, implementarea și monitorizarea desfășurării practice.
Platforma, lansată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, poate fi accesată acum pentru etapa de preînscriere, în care beneficiarii își pot crea contul unic și își pot introduce documentele necesare procesului de accesare a fondurilor. Există deja un sistem de Helpdesk, pentru a se răspunde oricăror nelămuriri. Opțiunea ”Cereri de finanțare” va fi lansată în luna iunie”, mai precizează senatorul Dănuț Bica pe pagina sa de Facebook. 
Mai multe detalii despre utilizarea platformei găsiți la https://bit.ly/3MrpxAB
Foto: Facebook Bica Danut

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: