anchetaonline.ro

A intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină în Argeș! O femeie și 2 minori sunt grav răniți!

de | 04.12.2022 09:48 | Eveniment, Județean, Știri

Un accident rutier violent a avut loc, seara trecută, în localitatea Bascov, pe drumul dintre Pitești și Curtea de Argeș.

Unul dintre șoferi, un tânăr de 20 de ani, a pătruns pe contrasens pe fondul vitezei și neatenției și a intrat frontal în cea de-a doua mașină. Ambele mașini s-au făcut praf, una răsturnându-se, în urma impactului.

accident - A intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină în Argeș! O femeie și 2 minori sunt grav răniți!

Mașina răsturnată a lovit în traiectoria ei un canal colector din beton. În ea se aflau patru persoane, două femei de 42 respectiv 36 de ani și copiii uneia dintre ele, de 17, respectiv 7 ani. Copiii și femeia care stătea in dreapta au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Pitesti și la Spitalul Județean cu trei ambulanțe.

politie - A intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină în Argeș! O femeie și 2 minori sunt grav răniți!

Traficul a fost perturbat în urma evenimentului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest si s-a dovedit ca nu consumaseră alcool.

Polițistii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Merişani, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Pitești, pe raza localității Bascov, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, din Curtea de Argeș.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a drumului.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 42 de ani, din Băiculești, a unei minore de 17 ani și a unui minor de 7 ani, ambii din Curtea de Argeș, toți pasageri în cel de-al doilea autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, anunță IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pompierii vor echipamente speciale pentru stingerea incendiilor la mașinile electrice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: