A lovit cu bolidul doi polițiști și a fugit! Un argeșean recidivist riscă ani grei de închisoare

de | 15.08.2022 10:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un argeșean de 34 de ani va fi adus în fața instanței, în luna septembrie, la Judecătoria Pitești, după ce în aprilie 2022 a lovit intenționat doi polițiști care îl opriseră pentru un control în trafic.

Evenimentul a avut loc în comuna Poiana Lacului, iar individul, care se afla la volanul unui BMW X6, nu avea permis de conducere. Mai mult, potrivit Adevărul.ro, înainte cu câteva săptămâni, bărbatul, Ion Stoian, în vârstă de 34 de ani, fusese condamnat pentru jefuirea unui cetățean polonez.

Prin urmare, bărbatul ar putea să petreacă mulți ani în închisoare, având în vedere că este recidivist.

Conform sursei citate, după ce a fost oprit de oamenii legii, unul dintre polițiști a venit la el pentru a-l legitima și pentru a-i cere actele la control. Însă, Ion Stoian a tras dreapta de volan, mergând înapoi o scurtă distanță, pentru a pune mașina cu partea din față spre stânga, iar apoi a fugit, lovindu-l pe unul dintre polițiști la piciorul drept.

Ulterior, din mașina Poliției a coborât al doilea polițist. Nici acesta nu a scăpat de nebunia șoferului, care s-a îndreptat direct către agentul de poliție cu autoturismul. Acesta s-a ferit, însă a apucat să fie lovir cu partea dreaptă a mașinii în zona mâinii stângi.

La audieri, Ion Stoian a susținut că nu l-a lovit pe primul polițist cu mașina, iar pe cel de-al doilea nu l-ar fi văzut la fața locului, neavând cum să îl lovească. Însă, bărbatul a fost contrazis de filmările realizate cu body-cam-ul din dotare pe care îl avea primul polițist.

Oamenii legii au aflat că individul avea permisul suspendat pentru 90 de zile. Totodată, acesta comisese zeci de tâlhării atât în România, cât și în afara țării, primind condamnări aici, dar și peste hotare.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Cu câteva săptămâni înaintea producerii evenimentului în care i-a lovit de polițiști, omul fusese condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru tâlhăria unui bărbat din Polonia. Ion Stoian a făcut apel, urmând ca pe 26 septembrie Curtea de Apel Pitești să dea sentința definitivă în acest caz.

Foto Observatornews.ro

Ciitiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav în Bulgaria! Autocar plin cu copii- răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Apel Pitești | Pitești

Ultimele articole