A poftit la o copilă de opt ani și a ajuns în arest

de | 22.07.2024 08:27 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, sat Jugur, a ajuns în spatele gratiilor după ce a agresat sexual o copilă. A prins-o singură pe stradă, a înghesuit-o între niște brazi, i-a băgat mâna în pantaloni și a vrut să o dezbrace. Fata a fost salvată de o patrulă de jandarmi care auzit-o țipând.

Incidentul șocant s-a petrecut pe 20 iulie, în municipiul Câmpulung Muscel, înainte de a începe spectacolele de Ziua orașului.

Potrivit surselor Ancheta, fata de opt ani, care locuiește într-un cartier din Câmpulung, plecase spre centru, acolo unde urma să aibă loc un spectacol. Numai că, pe drum, a fost acostată de bărbatul de 43 de ani, care inițial a ademenit-o cu bani, dar până la urmă a târât-o până între niște brazi, i-a băgat mâna în pantaloni și i-a tras de haine să o dezbrace. Fata a început să țipe și a fost auzită de o patrulă de jandarmi care era în zonă. Imediat bărbatul a fost imobilizat.

Agresorul a fost dus la poliție. La audieri a recunoscut că de mai multe zile a urmărit-o pe fată până când a prins-o singură.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, iar după administrarea probatoriului, în noaptea de 20 spre 21 iulie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Pe 21 iulie, bărbatul de 43 de ani a fost dus în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Infracțiunea de care este acuzat bărbatul se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

De asemenea, jandarmii au sesizat și reprezentanții DGASPC Argeș.

 Din primele verificări, au rezultat suspiciuni rezonabile cu privire la comiterea infracțiunii de agresiune sexuală față de un minor, prev. și ped. de art. 219 C. pen. În urma celor observate, jandarmii au sesizat de îndată organele de urmărire penală competente, predându-le făptuitorul pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții DGASPC Argeș.”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Argeș

Se pare că bărbatul nu ar fi la primul incident de acest fel.

Foto news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe Autostrada A1! O dubă s-a răsturnat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Muscel | Poienarii de Muscel

Ultimele articole