A provocat un accident și a fugit de la locul faptei! Doi tineri au ajuns la spital!

de | 24.09.2023 19:05 | Eveniment, Pitești

Un piteștean de 25 de ani a produs un accident, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a şi fugit de la locul accidentului.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați în noaptea de 23 spre 24 septembrie cu privire la un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, pe str. Aleea Spitalului din Municipiul Pitești, în urma căruia unul dintre conducătorii auto a părăsit locul producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

ambulanta foto RomaniaTV.net - A provocat un accident și a fugit de la locul faptei! Doi tineri au ajuns la spital!

În urma accidentului doi tineri, de 19 și de 23 de ani au fost răniți. Aceștia au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Din verificările preliminare, s-a stabilit că piteșteanul care conducea un autoturism pe str. Aleea Spitalului spre bld. Nicolae Bălcescu, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu mașina condusă de un șofer de 19 ani.

La fața locului a fost identificat un tânăr de 19 de ani, însoțit de o tânără de 23 de ani, pasageră în autoturismul condus de prima persoană menționată, polițiștii Biroului Rutier Pitești identificând al doilea conducător auto, de 25 de ani, din Pitești, la aproximativ 20 de minte după producerea evenimentului sesizat.

 

Din verificările preliminare, s-a stabilit că bărbatul de 25 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Aleea Spitalului, având direcția de deplasare spre bld. Nicolae Bălcescu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă ușoară la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus de tânărul de 19 ani.

 

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni tânărul de 19 ani, precum și pasagera dreapta față, respectiv tânăra de 23 de ani, care au fost transportați la spital pentru investigații medicale”, mai transmite IPJ.

un sofer prin beat

Șoferul de 25 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezulată în urma testării fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal și permisul de conducere reținut.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, a rezultat că unul dintre conducătorii auto, respectiv cel de 25 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezulată în urma testării fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 338 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Totodată, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum și testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ”, se mai precizează în comunicat.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole