La Campionatul Național de Judo. Medalii pentru sportivii de la CSM Pitești

de | 24.09.2023 19:48 | Pitești, Lifestyle

În acest week-end a avut loc, la Turnu-Severin, finala Campionatului Național de Judo Ne-waza (luptă la sol). Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut rezultate importante. Secția de judo a CSM Pitești s-a situat pe locul I la această competiție, sportivii fiind pregătiți de antrenorii Valentin Ioniță și Alina Cheru.

Participarea a fost una numerosă, însă sportivii de la CSM Pitești au reușit să obțină rezultate importante. Astfel, potrivit celor de la CSM Pitești, la Under 13 (2011-2012), Gărăgău Sophia a obținut aurul la categoria 36 kg, Anghelina Yanis, aceeași medalie la 42 kg, Deaconescu Darius, argintul la categoria 42 kg, iar bronzul a fost adjudecat de Dincă Adelina, la categoria 44 kg și Dulică David, la categoria 42 kg. Mai departe, la Under 15 (2009-2010), Păuna Mario s-a impus la categoria 55 kg, la fel și Gărăgău Răzvan, la categoria +66 kg. Argintul a revenit sportivei Staicu Patricia, la categoria 52 kg, iar Tudor Alin la categoria 38 kg a obținut bronzul.

Sursă foto: csmpitesti.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchteoanline.ro:

La Cupa Transilvaniei la Box. Trei medalii pentru sportivii de la CSM Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești

Ultimele articole