A&C INTERNATIONAL ROAD CARGO – Anunt public privind decizia etapei de încadrare

de | 30.08.2023 16:20 | Anunțuri, Lifestyle

  • Anunț public!

SC A&C INTERNATIONAL ROAD CARGO SRL, titular al proiectului „Hale de depozitare Parter înalt”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protectia Mediului Argeș – nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, de evaluare adecvată și de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă, pentru proiectul „Hale de depozitare Parter înalt”, propus a fi amplasat în comuna Bascov, satul Bascov, str. Serelor, nr. cadastral 80368, jud. Argeș.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Argeș cu sediul în Pitești, str. Egalității, nr.50, județul Argeș, în zilele de luni – vineri, între orele 10:00 -13:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Arges, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: