Accident grav pe A1 București-Pitești! Patru persoane au ajuns la spital

de | 28.08.2023 20:39 | Județean, Eveniment

Informații noi

Patru persoane au ajuns la spital, în urma unui accident ce a avut loc, în această seară, între un autoturism și un cap tractor cu remorcă pe A1, sensul București-Pitești, km 96, la ieșirea către Ciresu.

În urma impactului violent, un bărbat de 44 de ani a suferit traumatisme la nivelul capului și feței. El a fost monitorizat și transportat la spital de echipajul SMURD.

De asemenea, în urma accidentului, o femeie de 42 de ani a suferit un traumatism la picior, iar două fete, cu vârstele de aproximativ 8 și 15 ani, au suferit atac de panică. Toate cele trei persoane au fost monitorizate și transportate la spital de către echipajul SAJ.

La fața locului, pompieri au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor

Știre inițială

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva momente, pe A1, sensul București-Pitești, km 96, la ieșirea către Ciresu.

Din primele informații, în eveniment sunt implicate două vehicule.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Bradu cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Știre în curs de actualizare.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Mioveni! Pieton lovit de mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole