anchetaonline.ro

Accident cu trei victime la Căteasca! Un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod!

de | 21.08.2022 21:15 | Știri, Eveniment, Județean

  • Accident cu trei victime la Căteasca!

 

În această seară a avut loc un  accident rutier în care un șofer a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, pe raza comunei Căteasca.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat alături de două echipaje ale SAJ.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, conștiente, care se transportă la spital.

Paramedicii SMURD au preluat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care acuza dureri în piept și dureri la nivelul șoldului.

Celelalte două victime au fost monitorizate de către echipajele SAJ. A fost vorba despre un bărbat în vârstă de circa 46 de ani, care a suferit o contuzie la membrul inferior stâng și zgârieturi la nivelul pieptului și o femeie, în vârstă de aproximativ 72 de ani, încarcerată, care a suferit traumatisme la nivelul feței și toracic și suspiciune de fractură șold.

La fața locului pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

 

accident la cateasca


Foto: ISU Argeș

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe DJ 703, din direcția Căteasca spre Rociu, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

 

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, precizează IPJ Argeș. 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

(VIDEO) Tragedie în Pitești! Un bărbat a decedat după ce a căzut de la etajul 6 al Spitalului Județean!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Căteasca | ISU | SMURD