Accident cu patru victime la Valea Mare Pravăț! Impact puternic între un autoturism și un TIR

de | 23.04.2024 11:24 | Județean, Eveniment

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 73, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, în care, din primele informații, sunt implicate două vehicule.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat și oamenii legii pentru cercetări.

Ajunse la fața locului, forțele de ordine au constatat că este vorba despre o coliziune între un autoturism și un autocamion.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii rutieri câmpulungeni, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, circulând din direcția Brașov către Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier, format din autocamion și remorcă, condus de un bărbat de 28 de ani, din Coșești, care circula în fața sa, în aceeași direcție.”, transmite IPJ Argeș

Din păcate, în urma impactului, persoanele aflate în autoturism au fost rănite. Este vorba despre șoferul în vârstă de 26 de ani, precum și pasagerii, respectiv o tânără de 19 ani, o femeie de 47 de ani și un minor de 17 ani, toți din Dragoslavele.

Având în vedere numărul victimelor, la fața locului au fost suplimentate echipajele medicale cu o ambulanță SAJ, iar cele patru persoane au fost transportate la spital.

Ambulanțele SAJ au preluat trei persoane, pe care le transportă la spital.
Paramedicii SMURD evaluează o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 28 de ani, care prezintă suspiciune traumatism la coloana cervicală. După acordarea primului ajutor calificat, victima va fi transportată la spital.”, transmite ISU Argeș

Pompierii au identificat scurgeri de lichide combustibile și asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto a rezultat că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Încă un nor de praf saharian va ajunge în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Valea Mare Pravat

Ultimele articole