Accident cumplit în Constanța! Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc

de | 27.10.2023 09:52 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută în Constanța. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, după ce s-a răsturnat cu mașina.

Cumplitul accident a avut loc pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în jurul orei 1:00 noaptea, când tânărul șofer a pierdut controlul volanului și a lovit violent un copac de pe trotuar.

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a rupt în două, iar tânărul a fost aruncat din mașină, fiind găsit de salvatori pe trotuar, relatează antena3.ro

.Din păcate, tânărul n-a avut nicio şansă de supravieţuire.

Martori la accident, câţiva oameni care se aflau în apropiere, au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Rutier, dar şi un echipaj SMURD.

Accident rutier cu autoturism răsturnat în Constanţa, pe b-dul. Aurel Vlaicu. La locul accidentului a fost găsită o victimă inconştientă (bărbat, 21 ani), aruncată din autoturism în afară părţii carosabile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța.

Tânărului i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar nu a răspuns, fiind declarat decesul.

În continuare, poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs mai exact accidentul.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un pui de urs a fost găsit mort, atârnând de un copac

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța

Ultimele articole