Impact puternic între două mașini! 3 bărbați au ajuns la spital

de | 27.02.2023 07:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI

În urma impactului produs între cele două mașini, 4 persoane au fost rănite, iar trei dintre acestea au ajuns la spital. Este vorba despre trei bărbați, conștienți, care au fost transportați la unitatea medicală de către echipajele SMURD și SAJ, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite: un tânăr, în vârstă de 23 de ani, un bărbat de 44 de ani, iar altul de 48 de ani. Aceștia au suferit contuzii la nivelul corpului.

Conform cercetărilor preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, un șofer de 23 de ani, din Poiana Lacului, ar fi pătruns pe contrasens, din cauza carosabilului umed, moment în care a intrat în coliziune cu o mașină care venea din sens opus, la volanul căreia se afla un piteștean de 44 de ani.

Ambii conducători au fost răniți, dar și pasagerii din cel de-al doilea autoturism.

accident poiana lacului2 - Impact puternic între două mașini! 3 bărbați au ajuns la spital

Foto IPJ Argeș

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs, luni dimineața, în localitatea Poiana Lacului, pe DN 67B. Din primele date, se pare că sunt implicate două mașini.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești și Garda de Intervenție Vedea cu două echipaje de stingere, două ambulanțe SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Potrivit primelor informații, se pare că 4 persoane sunt rănite.

În zona respectivă au ajuns și polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, pentru primele măsuri, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat de 35 de ani din Micești trimis în judecată după ce ar fi ucis câinele unui vecin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: