Cine este și cu ce se ocupă cea mai bogată româncă din lume

de | 26.02.2023 22:55 | Știri, Lifestyle, Național

Anca Verma, fost model și fostă Miss România, este considerată a fi cea mai bogată româncă din lume.

Anca Verma

Aceasta este o femeie de afaceri care în trecut a avut o carieră de model, la care a renunțat însă în momentul în care s a angajat la o companie de telefonie mobile, devenind director general adjunct al operațiunilor pentru București, potrivit b1tv.ro.

În timpul unei călătorii în străinătate l-a întâlnit pe afaceristul indian Abhishek Verma, cu care s-a căsătorit în anul 2006 și cu care are o fiică.

Anca Verma

Abhishek Verma, soțul româncei, este un afacerist indian care s-a îmbogățit prin intermediul companiei sale de vânzăre de armament. Acesta a reușit să strângă o avere impresionantă.

Anca Verma este în prezent președinta companiei Olialia World, o multinațională, lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum.

Anca Verma

Românca noastră locuiește împreună cu familia într un palat luxos unde mobilierul este poleit cu aur și unde sunt peste 100 de angajați care se asigură zi de zi ca totul să fie cum își dorește ea și familia ei.

Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea.

 

Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri”, declara Anca în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru voceata.eu

 

Anca VermaAnca Verma

 

Anca Verma, născută Neacșu, a mai precizat în cadrul interviului respectiv și faptul  că nu dorește să renunțe la cetățenia română.

România este locul meu de naștere și locul în care am rãdãcinile mele și a familiei mele. România este țara care mi-a dat o astfel de platformă largă pentru a fi ceea ce sunt astăzi. Nu-mi pot imagina viața mea fiind nãscută în orice altã țară, cu excepția României.

 

În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat deoarece nu vreau sã renunț la cetățenia românã”, a declarant aceasta.

 

Foto Facebook Anca Verma 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anca Verma

Ultimele articole