(VIDEO) Accident grav în Băbana! Un autoturism s-a răsturnat

de | 02.10.2023 13:57 | Județean, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în localitatea Băbana, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, șoferița, o femeie de 39 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 703E, din direcția com. Băbana spre com. Cocu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, dar și polițiștii pentru a efectua cercetări.

Din păcate, în urma accidentului, șoferița, a fost rănită. Ea a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportată la spital de paramedicii SMURD.

Paramedicii SMURD au monitorizat și transportă la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 45 de ani, care prezintă un traumatism cranio-cerebral și acuza dureri lombare.”, transmite ISU Argeș

Potrivit ISU Argeș, în momentul accidentului femeia se afla singură în mașină.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu se află sub influența alcoolului.

La locul accidentului, pompierii argeșeni au asigurat măsurile specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar oamenii legii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copii puşi în pericol de părinţi, pe Trasfăgărăşan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana

Ultimele articole