Copii puşi în pericol de părinţi, pe Trasfăgărăşan

de | 02.10.2023 13:15 | Județean, Eveniment

Imagini de-a dreptul șocante au fost surprinse, din nou, pe Transfăgărășan, unde mai mulți turiști au fost atacați de un urs, în timp ce încercau să-l hrănească și să-l fotografieze.

În ultima vreme, urşii au început să coboare din păduri şi să ajungă chiar pe marginea drumului. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când mai mulţi turişti care au trecut prin zonă şi, inconştienţi de pericolul care îi paşte, au oprit maşinile şi s-au apropiat de un urs pentru a-l fotografia şi pentru a-l hrăni.

Ignorând pericolul la care se expun, adulții din grup au crezut că este o idee bună să facă o poză cu ursul și, mai mult, și-au luat copiii cu ei pentru a amintire de neuitat. Însă imaginile îi puteau costa scump, ei fiind la un pas de a fi răniți, relatează bizzbrasov.ro

MGU5NTE0YzAxODdmOGJiN2NiNzY4NGFmMGM0ZDc4NzI.thumb - Copii puşi în pericol de părinţi, pe Trasfăgărăşan

Văzându-i atât de aproape, animalul a reacționat și a început să alerge înspre ei. Speriați, oamenii au început să fugă, iar ursul s-a oprit și au reușit să scape.

Din păcate, astfel de incidente au loc tot mai des în România, deoarece turiștii nu realizează pericolul la care se expun atunci când se apropie de urși și deseori vor să îi hrănească sau să se pozeze cu animalele.

sursă foto bizbrasov.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prima zi liberă pentru elevi şi profesori, în acest an şcolar. Când nu se vor ţine cursuri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Transfăgărășan