Accident grav la Cariera Roșia! O persoană a rămas încarcerată!

de | 19.01.2024 10:24 | Știri

Un accident grav de muncă s-a petrecut, în cursul acestei dimineți, la Cariera Roșia, din Gorj, conform Antena 3 CNN.

Conform sursei citate, în jurul orei 06:30, pe drumul de acces din Cariera Roșia, pe drumul de acces din Cariera Roșia, care se află în subordinea Complexului Energetic Oltenia, o persoană a rămas încarcerată, după ce autospeciala în care se afla a intrat în banda care transportă cărbunii.

În urma evenimentului, patru persoane au ajuns la spital.

În dimineața zilei de 19 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Fărcășești, județul Gorj.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Borăscu, județul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară destinată transportului de persoane în Cariera Roșia, în urma efectuării manevrei de viraj la dreapta, a acroșat un corp dur (capul de acționare a benzii transportatoare).

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, în vârstă de 52 de ani și a altor 3 pasageri din autoutilitară, cu toții fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, scrie în comunicatul Poliției. 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scandal în Costești! Autoarele sunt două minore de 16 și 17 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gorj

Ultimele articole