Scandal în Costești! Autoarele sunt două minore de 16 și 17 ani!

de | 19.01.2024 08:38 | Știri, Economic

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați telefonic, în cursul zilei de ieri, vineri, 18 ianuarie, referitor la o stare conflictuală între două tinere, pe raza orașului Costești.

La fața locului au intervenit o patrulă de ordine publică, care le-a identificate pe cele două tinere care erau în plin scandal.

În urma verificărilor, s-a stabilit că cele două tinere implicate sunt o minoră de 17 ani, din judetul Teleorman, și o minoră de 16 ani, din Costești. Cele două au fost sancționate contravențional cu amenzi de 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, pentru provocare, respectiv participare la scandal.

Recomandăm celor care asistă la un comportament agresiv să sesizeze autorităţile şi să nu contribuie, prin atitudinea pasivă, la escaladarea comportamentului agresiv.

Faptele pot îmbrăca atât forma juridică a unor contravenţii, ori chiar forma penală, dacă o situație conflictuală degenerează în agresiuni de natură fizică.

Reamintim că, un factor important în situația agresiunilor îl reprezintă atitudinea celor care asistă sau iau la cunoştinţă despre astfel de fapte.”, transmite IPJ Argeș.

 

descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferii cu permis categoria B vor putea conduce și tractoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: