G&M Road Building Engineering modernizează 11 km de drumuri din Şuici pentru 3 milioane de euro

de | 19.01.2024 09:00 | Știri

Început de an de bun augur pentru firma argeșeană de construcții G&M Road Building Engineering! Compania controlată de către omul de afaceri George Cusă a semnat cu o comună din judeţ, încă din a patra zi a lui 2024, primul său contract pe acest an.

Primăria Şuici a finalizat în timp record o licitaţie importantă pentru dezvoltarea infrastructurii locale. Astfel, la doar o lună şi jumătate de la lansarea pe piaţa achiziţiilor publice, contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor la obiectivul de investiții „Modernizare drumuri comunale și drumuri vicinale în sat Șuici și sat Rudeni, comuna Șuici, județul Argeș”, în valoare de 12,4 milioane lei fără TVA (circa 15 milioane lei cu TVA inclus) a fost atribuit, câştigătoarea fiind desemnată asocierea formată din G&M Road Building Engineering (lider al asocierii), Building Design 2000 Top şi Like Project SRL, care de altfel a fost şi singurul ofertant.

Investiţia vine după ce în cele două sate a fost finalizată anul trecut înfiinţarea reţelei de canalizare. Proiectul vizează modernizarea a aproximativ 11 km de drumuri comunale și vicinale în satele Șuici și Rudeni, finanţarea fiind asigurată prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se construieşte un nou complex turistic cu 10 cabane pe malul lacului Vidraru

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghel Saligny | G&M Road Building Engineering | George Cusă | Șuici

Ultimele articole