O femeie și-a atacat cu un cuțit logodnicul de 85 de ani! Acesta o ceruse în căsătorie ieri!

de | 19.01.2024 09:34 | Știri

Un eveniment șocant a avut loc în Constanța, acolo unde un bărbat de 85 de ani a fost înjunghiat de femeia pe care o ceruse în căsătorie în urmă cu o zi.

Femeia venise în vizită la acesta, iar după ce au consumat amândoi alcool, între aceștia a izbucnit un scandal. Apelul la 112 a venit de la un vecin care a auzit țipete în locuința bătrânului.

Bătrânul atacat de iubită a fost ajuns la Spitalul Județean din Constanța și, spun medicii, este în afara oricărui pericol.

Totuși, după incident, logodnica acestuia a fost audiată.

Femeia a fost depistată și dusă la sediul unității de poliție pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Constanța. 

Femeia a fost reținută de polițiști.

Foto Realitatea de Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scandal în Costești! Autoarele sunt două minore de 16 și 17 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole