Film în premieră sâmbătă, 20 ianuarie la Cinema „București”

de | 19.01.2024 09:51 | Pitești, Lifestyle

Cinematograful de artă „București” va proiecta în premieră filmul „Prin ierburi uscate”, sâmbătă, 20 ianuarie 2024, de la ora 18.00.

Filmul este regizat de Nuri Bilge Ceylan, în rolurile principale fiind Deniz Celiloglu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Erdem Senocak și Ece Bagci.

afis film 20 ianuarie 2024

Despre ce este vorba?

Despre un tânăr profesor care speră să obțină un post la Istanbul după ce își încheie stagiul obligatoriu într-un sătuc. După o lungă așteptare își pierde orice speranță că mai poate scăpa de viața lui deprimantă. Și totuși, colegul lui, Nuray, îl va ajuta să-și recapete perspectiva asupra lucrurilor.

Un bilet la acest film este 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

afis film 21 ianuarie 2024

Totodată, duminică, 21 ianuarie 2024 la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Metronom”. Acesta va putea fi vizionat de la ora 18.00.

Filmul este în regia lui Alexandru Belc iar în rolurile principale îi puteți vedea pe Șerban Lazarovici și Mara Bugarin.

Acțiunea filmului se petrece în anul 1972. În timp ce Țiriac și Năstase joacă Finala Cupei Davis, doi liceeni se iubesc și scriu scrisori la emisunea METRONOM de la Europa Liberă. Când el primește aprobarea să plece definitiv din țară, împreună cu familia, ei știu că trebuie să se despartă, dar nu se așteptau ca ultimele zile împreună să devină hotărâtoare pentru întreaga lor viață.

Un bilet este doar 8 lei. Studenții și pensionarii beneficiază de reduceri de 50% iar elevii de 75%.

 

Foto: Facebook

 

 


CItițui, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

„Jack si Vrejul de fasole” – duminică la Club Hush Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București