(VIDEO) Accident grav la Coșești! Un tânăr și-a pierdut viața!

de | 11.06.2023 15:37 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Două echipaje de pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în localitatea Coșești la un eveniment rutier în care un autoturism a intrat într-un pom.

Șoferul se afla la volanul unei mașini puternice, un BMW X6 și se pare că a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

La locul accidentului a făcut deplasarea și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Forțele de intervenție ajunse la fața locului au identificat în interiorul autoturismului o victimă încarcerată, inconștiență.

Aceasta a fost extrasă, au fost începute manevre de resuscitare”, anunță ISU Argeș. 

Din păcate s-a declarat decesul victimei.

INFORMAȚII NOI 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Bârla, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza comunei Coșești, din direcția Coșești spre Pietroșani, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă împrejurare în care a intrat în coliziune cu un pom, gardul unui imobil și un autoturism parcat.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc, precizează reprezentanții IPJ Argeș.

 

Foto / Video: ISU Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fetiță pierdută în centrul Piteștiului, găsită de polițiștii locali

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești