ARGEȘ: Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp era beat criță la 8 dimineața!

de | 31.10.2022 08:54 | Știri, Eveniment, Județean

DN 7C, Valea Iașului, autoturism ieșit în afara carosabilului, intrat în coliziune cu un stâlp.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș desfășoară cercetări.
Din primele verificări rezultă că bărbatul care conducea autoturismul se află sub influența alcoolului.
Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri și recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Valea Iașului, din direcția Albeștii de Argeș spre Curtea de Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a parasit partea carosabilă, întrând în coliziune cu un stâlp.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultată că bărbatul în cauză, care se afla singur în autoturism, era sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde, pe lângă acordarea de îngrijiri medicale, având în vedere că valoarea alcoolemiei era peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltare probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

, anunță IPJ Argeș.

Autoturismul a lovit un stâlp de beton, fără ca acesta să se răstoarne.
O singură victimă implicată, bărbat, care a suferit leziuni ușoare.

accident - ARGEȘ: Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp era beat criță la 8 dimineața!

Știre inițială

Un accident rutier produs în urmă cu doar câteva momente, astăzi, luni, 31 octombrie, în comuna Valea Iașului. Din primele informații prezentate de către ISU Argeș, este vorba de autoturism care s-ar fi răsturnat.
Eveniimentul s-a soldat cu o victimă.
La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar un echipaj al SAJ intervine pentru a acorda îngrijiri medicale la nevoie.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă în Argeș! Tânăr de 19 ani dat dispărut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: