Accident grav la Godeni! Un tânăr s-a răsturnat cu mașina

de | 29.07.2023 08:15 | Știri, Eveniment, Județean

Un accident grav a avut loc, în această dimineață, în localitatea Godeni. Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital în stare de semiconștiență, după ce s-a răsturnat cu mașina în care se afla.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, tânărul conducea un autoturism pe DC 10, iar, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care autoturismul s-a răsturnat.

În jurul orei 04:00, pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma apelului, la locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

La fața locului, echipele de intervenție au identificat o victimă aflată încarcerată în autoturism

Victima, un tânăr de 21 de ani, a fost extrasă cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei și predată echipajelor medicale.

Acesta a fost preluat în stare de semiconștiență și transportat la spital de către un echipaj mixt SMURD-SAJ.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, tânărul a fost dus la spital, atât pentru acordarea de îngrijiri, cât și pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

dc23226b 76a1 4a28 a078 85de32ff0421 - Accident grav la Godeni! Un tânăr s-a răsturnat cu mașina

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu în Dâmbovicioara. Două anexe au luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Godeni