Accident grav între 2 autoturisme și un TIR: Un bărbat și o femeie au murit în urma impactului!

de | 03.05.2023 18:00 | Știri, Eveniment, Național

Un accident grav de circulație a avut loc, în cursul zilei de astăzi, la ieşirea din localitatea Lumina către oraşul Năvodari.

Două persoane au murit în urma impactului dintre două autoturisme și un TIR, şi alte patru au fost rănite.
De asemenea, la fața locului a fost prezent și elicopterul SMURD.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, pentru două persoane extrase dintre fiarele contorsionate de un echipaj de descarcerare, un bărbat de 55 de ani şi o femeie de 38 de ani, manevrele de resuscitare au fost zadarnice, fiind înregistrat decesul acestora.

Totodată, în urma impactului au mai rezultat două victime, ambele în stare de conştienţă, care au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Șoferul unuia dintre autoturisme şi cel al autotrenului au refuzat transportul la spital şi au fost asistate medicale la locul producerii accidentului, potrivit Digi24.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere incendii, o autospecială pentru transportarea victimelor multiple, descarcerarea, trei echipaje SMURD şi alte două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, precum şi cu elicopterul SMURD.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, circulaţia rutieră este oprită la locul producerii accidentului, cercetările fiind în derulare.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu 3 mașini la podul Viilor – Pitești! Intervine SMURD!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: